Švarceneger, nakon operacije srca, izgovorio kultnu rečenicu: „Vratio sam se“!

Dobro poznate reči nikada nisu zvučale bolje! Arnold Švarceneger se vratio!

Sedamdesetogodišnji glumac prošle nedelje je imao hitnu operaciju srca, nakon što se “rutinska operacija”, tačnije kataterizacija, iskomplikovala.

Glumac se sada oglasio na Twitteru i poručio pratiocima da ne brinu i da je zahvalan na lepim rečima:

Arnold

@Schwarzenegger

It’s true: I’m back! I went to sleep expecting to wake up with a small incision and woke up with a big one – but guess what? I woke up, and that’s something to be thankful for. Thank you to the doctors & nurses. And I’m truly filled with gratitude for all of the kind messages.

“Istina je, vratio sam se! Zaspao sam misleći da ću se probuditi s malim ožiljkom, probudio sam se s velikim, ali znate šta? Probudio sam se zahvalan. Hvala doktorima i sestrama. Zahvalan sam svima na lepim porukama”, napisao je Švarceneger!

Na vrhuncu filmske karijere, “Terminator 2: Sudnji dan”

Los Anđeles – Poznati holivudski glumac Arnold Švarceneger hitno je podvrgnut operaciji na otvorenom srcu. Švarceneger je u četvrtak odveden u bolnicu zbog zamene srčanog zaliska.

Hirurški zahvat kome je prethodno bio podvrgnut je eksperimatalan, zbog čega je došlo do komplikacija, navodi izvor sajta o poznatim ličnostima TMZ.

Doktori su bili pripremljeni za slučaj da zamena srčanog zaliska ne uspe, pa su veoma brzo doneli odluku da je “Terminatoru” neophodna operacija na otvorenom srcu.

Sama hirurška intervencija je trajala nekoliko sati.

Ovo, inače, nije prvi put da je Švarcenegerovo srce dospelo “pod nož”. Popularnom filmskom snagatoru je još 1997. godine zamenjen jedan srčani zalistak.

Hirurzi tada nisu smatrali da operacija neophodna, ali je glumac odlučio da se operiše “dok je još mlad”. Tada je izjavio da zdravstveno stanje njegovog srca “nije ni u kakvoj vezi sa steroidima”.

Zvaničnici losanđelske bolnice Sidars-Sinaj saopštili su da srčani zalistak, ugrađen 1997. godine, nije predstavljao trajno rešenje i da je nadživeo svoj očekivani rok trajanja.

Švarceneger kao sedmostruki svetski šamion u bodibildingu

Poznati glumac i bivši guverner američke savezne države Kalifornije Arnold Švarceneger u stabilnom je stanju i oporavlja se nakon operacije srca u Los Anđelesu.

Švarcenegeru je na operaciji zamenjen zalistak plućne arterije, saopštio je njegov portparol, prenosi AP.

Švarceneger je svoju karijeru započeo u filmu “Konan Varvarin” 1982. godine, a 1984. godine našao se i među najvećim zvezdama Holivuda nakon filma “Terminator”. Potom su usledili poznati hitovi: „Predator“, „Totalni Opoziv“, „Terminator 2“, „Istinite Laži“ i mnogi drugi.

Služio je kao guverner Kalifornije od 2003. do 2011. godine.